Contact & Veelgestelde vragen

FAQ

Op de betreffende pagina vind je aan de rechterkant vaak een bijlage. Door met je rechtermuisknop hierop te klikken, opent er een scherm. Kies dan "Opslaan Als" (Google Chrome) of bij engelstalige versie "Save Target As" te kiezen. Vervolgens kunt u selecteren waar u het bestand wilt opslaan. Bijvoorbeeld op het bureaublad in de map:" Pianolesvanrene" .

Een pdf-bestand" is een digitaal bestand gemaakt door de fabrikant Adobe.. Om dit bestand te bekijken heb je Adobe PDF Reader nodig waarmee je het bestand kan lezen en uitprinten. Je kunt deze lezer Gratis downloaden op Adobe.com. http://get.adobe.com/reader/

Wil je je profiel updaten of een profielfoto toevoegen, dan kun je dat heel gemakkelijk doen in je eigen controlpanel. Hoe kom je hier? 1. Klik op je profielfoto. Heb je nog geen profielfoto geupload, klik dan op de persona (het blauw witte figuurtje in de cirkel) rechtsbovenin de community. 2. Kies voor 'mijn profiel' 3. Klik op het potloodje onder je profielfoto. Hier kun je je profielgegevens wijzigen.

Wil je je profiel updaten of een profielfoto toevoegen, dan kun je dat heel gemakkelijk doen in je eigen controlpanel. Hoe kom je hier? 1. Klik op je profielfoto. Heb je nog geen profielfoto geupload, klik dan op de persona (het blauw witte figuurtje in de cirkel) rechtsbovenin de community. 2. Kies voor 'mijn profiel 3. Klik op het 'profielfoto wijzigen' 4. Upload een foto als profielfoto.

Dat zijn jouw karmapunten. Hoe actiever jij bent in de community, hoe hoger het aantal karmapunten. De 10 leden met de meeste karmapunten komen in de ons leaderboard te staan.

Wanneer je het Complete lesprogramma hebt gekocht, heb je geen toegang tot alle boards en Cursussen van onze community. De overige boards en cursussen worden afzonderlijk verkocht of als onderdeel van pianoCLUB. PianoCLUB is voor alle bestaande cursisten die toe zijn aan nieuwe uitdagingen en meer liedjes willen leren. Je kunt de 1e maand proberen voor slechts 1 euro, daarna 14,95/maand! Het abonnement is maandelijks opzegbaar. via deze pagina. Voor vragen? Neem gerust contact op met René.

Door op het inlogscherm op http://community.pianolesvanrene.nl/ 'wachtwoord' vergeten te klikken, ontvang je binnen enkele seconden een email met link om je wachtwoord te resetten en opnieuw in te stellen. Hierbij kun je uiteraard een geheel nieuw wachtwoord kiezen.

Ga rechtsboven naar je PROFIELPAGINA en klik op 'Mijn Profiel' , vervolgens zie je een groen knop met 'BEWERK' klik hier op en je kunt boven aan je gebruikersnaam wijzigen naar bijv. "voornaamachternaam". (gebruik geen koppeltekens of spaties).

Je krijgt (karma)punten als je een topic (vraag) plaatst, 'leuk vindt' of als je op een topic reageert. In de toekomst wil ik hier leuke prijzen aan koppelen die je kunt winnen.

Nieuws: In het board 'nieuws' vind je onder andere de laatste ontwikkelingen binnen Pianolesvanrene. Maar daarnaast worden hier ook onze meest recente blogs geplaatst, algemene ledenwebinars en delen wij interessante ontwikkelingen in de piano-en keyboardwereld waarvan wij denken dat jij als (aankomend) pianist of toetsenist kunt profiteren of waarvan wij denken dat jij dit moet weten. Voorstelrondje: Jezelf voorstellen is de perfecte manier om je te profileren binnen de community en dé plek om andere medecursisten, pianisten, toetsenisten, en community-leden te leren kennen. Neem eens een kijkje en maak kennis met de community! Vraag en Antwoord: Zoals bij elke studie zul je ook bij een muziekstudie soms ergens tegenaan lopen of vragen hebben gedurende de rit. Of je weet even niet waar of hoe nu verder te gaan. Dit soort vragen kun je stellen in het board support. Zowel Rene als andere community-leden helpen je graag verder met je problemen! Dit Wil ik met je delen! : Heb je eindelijk dat liedje af waar je al zolang voor hebt geoefend? Heb je een video gemaakt van je 1e optreden? Heb je zelf een audio opname van je keyboardspel? Dit is de plek, je podium, om je video, foto's, audio opnames te delen met de community-leden. Verder vind je nog meer leuke boards, voel je vrij om hier ook een kijkje te nemen en eventueel bij te dragen met je tips, ideeën, opmerkingen, opnames, etc.

Het leaderboard is een overzicht van onze meest actieve leden binnen onze community. Je status binnen het leaderboard wordt bepaald door de hoeveelheid karmapunten. Karmapunten kun je vinden rechts naast je profielfoto onder het blauwe hartje. Hoe meer topics je plaatst en op hoe meer ander topics jij reageert, hoe meer karmapunten jij ontvangt en hoe hoger jou positie in het leaderboard wordt. Een hoge positie in het leaderboard is natuurlijk niet noodzakelijk, maar wel erg leuk! Mensen zullen je profiel dan ook vaker opzoeken, dus zorg ervoor dat je profiel altijd goed aangevuld is.

Taggen is een ander woord voor 'noemen'. Je ziet dit ook bij bijvoorbeeld Facebook. In een topic kan je eenvoudig andere deelnemers taggen door het tekentje '@' te gebruiken en dan de naam van die persoon. Die persoon ontvangt dan helemaal bovenin bij het belletje een rode notificatie waar op geklikt kan worden om de melding te lezen.

Wanneer je een topic start of in een topic reageert, wordt dit topic automatisch toegevoegd aan de pagina 'Mijn topics'. Vanuit die pagina kun je eenvoudig de berichten in de gaten houden die jij wilt volgen. Reageer je op veel topics, dan zal het alsnog een lange lijst worden. Daarom kun je vanuit het scherm 'Mijn topics' op het sterretje klikken achter een topic dat je 'favoriet' wilt maken. Vanaf dat moment wordt deze favoriete selectie weergegeven onder 'Mijn topics' > 'Favorieten'.

Klik bovenin de menubalk op 'Berichten'. Maak hierna een keuze uit een board waar je bericht qua onderwerp bij past. Klik op het board en dan op de knop 'Start een topic'. Geef je bericht een titel en plaats in het vakje eronder je vraag of bericht. Klik daarna op de groene knop 'Start topic'. Vink tevens het vakje rechts (half)bovenin 'E-mail-updates?' aan, zodat je een e-mailtje ontvangt als iemand een reactie heeft geplaatst.

Als je een topic/bericht hebt geplaatst kan je na het plaatsen het vinkje rechts (half)bovenin: 'E-mail-updates?' aanvinken. Je ontvangt dan een e-mail in je inbox als je een reactie krijgt. Ook als je antwoord geeft op een topic kan je het aanvinken. Als je het vergeten bent aan te vinken kan je het later alsnog aanvinken. Uitvinken kan ook weer. je ontvangt dan geen updates meer in je mail op het betreffende topic.

Klik op de naam van de betreffende lid en er verschijnt een profiel van die persoon. Onder de foto van die persoon vind je een klein, vierkant, blauw knopje met afbeelding, daar kan je op klikken om iemand een priveberichtje te sturen.

Alle trainingen die 'ingekleurd' zijn, kun je openen door er op te klikken. Is een training niet ingekleurd, dan kun je pas na betaling deelnemen. Wanneer je erop klikt, kom je of op een pagina waarin verdere uitleg staat hoe je deel kunt nemen.

Onder het menukopje 'Leeromgeving' vind je alle online cursussen (voor beginners, gevorderden en noten lezen) en naspeelvideo's.

Klik in het menu 'Berichten' op het board 'Challenges'. Daar zie je de eerste challenge al staan :-) Aan de rechterzijde (of onder dat bericht) zie je een vakje met daarin de challenge doelen. Klik op 'uitdaging accepteren'. Je doet dan mee.

Een challenge is een uitdaging. Ik ga verschillende challenges organiseren met als doel om op een leuke en uitdagende manier pianoliedjes te leren of een specifieke pianotechniek uit te lichten. Laat je motiveren, maak kans op leuke prijzen en ervaar de stimulans van anderen die op hetzelfde moment dezelfde uitdaging aangaan!

Je kunt het opzegformulier (klik hier) op onze website invullen. Je kunt nooit met terugwerkende kracht opzeggen. De opzegging zal per eerstvolgende facturatiedatum verwerkt worden.


Contactgegevens
Pianoles van Rene.nl
BTW-nummer NL152034596B01
KvK 17254652

info@pianolesvanrene.nl
pianolesvanrene.nl
Hulp nodig?

Voor hulp en vragen kun je terecht op ons forum. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen en kun je zelf ook een hulpvraag inschieten.

Forum