Voorstelrondje

Laatste reactie 23/03/2019 12:15 door Yvonne
· Markeren als ongelezen
Linda Vergaert 1 maand geleden geplaatst
Ik ben Linda en wil zoals iedereen in deze cursus piano kunnen spelen. Ik heb enkele jaren geleden notenleer en piano gedaan, maar dan wel klassiek en alles van het blad (wat niet altijd even vlot ging). Ik zou graag met akkoorden moderne liedjes kunnen meespelen en op termijn wat eigen improvisatie doen.
Ik ben getrouwd met een toffe man. Onze gezamenlijke hobby is met de motto rijden, één van de leukste dingen in het leven! Komt dicht in de buurt van muziek maken 😍.
Samen hebben we vijf kinderen, de oudste is 33 en de jongste 18. En kinderen heb je voor het leven, zoals meermaals blijkt.
We hebben ook vijf hondjes en een paar kippen, dus er is altijd leven in de brouwerij.
Ik sta in het onderwijs, wat veel tijd en energie vergt. Ik ben daarin nogal een perfectionist en daar moet ik wat van af... voor mijn eigen bestwil. Dus probeer ik wat ontspanning te zoeken in mijn oude liefde, piano spelen. Ik heb een digitale Yamaha stage piano (die ik moet delen met mijn zoon) en ook nog een ECHTE, maar die moet dringend gestemd worden.
Ik ben blij dat ik deze cursus ontdekt hebt en hoop er mijn doel mee te kunnen bereiken.
Linda
Pim Groenendijk 1 maand geleden geplaatst
Hoi Linda,

Leuk dat je erbij bent. Ik herken jouw onderwijsverhaal, want ik zit in hetzelfde ‘schuitje’. Succes met tijd vrijmaken, lastig hè, maar mij lukt het aardig.

Groeten van Pim
🔥 Ruud de Vreugd 1 maand geleden geplaatst
welkom Linda,

Als je de speeltechniek al beheerst kun je je helemaal richten op de akkoorden en de liedjes je zal zien dat je al snel bereikt wat je graag wilt. Het is wel heel belangrijk dat je de akkoorden dan (bijna) zonder nadenken kunt spelen en dat heeft gewoon tijd nodig want er zijn er nog al wat.

Heel veel succes en plezier
Ruud
Frank Delbon 1 maand geleden geplaatst
Welkom Linda Je heb al wat ervaring dus zal het je zeker lukken veel succes en Welkom😄😄😄👍👍👍
Rene Knops 1 maand geleden geplaatst
Dag @lindavergaert​ Linda,  welkom hier op ons forum!  Veel succes met de cursus.  ps Mijn voorkeur gaat altijd uit naar een echte piano, dus als je de mogelijkheid hebt, dan gauw laten stemmen. 😉 
Dorien Lips-Rompa 3 weken geleden geplaatst
Hallo Linda,
Wat leuk dat je weer piano gaat spelen.
Mijn zwager is een pianostemmer met dertig jaar ervaring.Ik wil hem best bij je langs sturen
als je dat wilt hoor.Laat me maar weten of het iets voor je is.
Voor nu wens ik je heel veel succes met de lessen van René.Zelf ben ik aan mijn vijfde week en kan al twee liedjes spelen.Geduld en wat oefening en je zult zien dat het lukt. Veel plezier en misschien tot horens groeten van Dorien
reactie op @dorien13:
Linda Vergaert Hey Dorien

Ik woon wel in België. Komt je zwager zover 😃? Anders graag.
groetjes
Linda
2 weken geleden

Beantwoorden

Dorien Lips-Rompa Hoi Linda,
Waar in België woon je. Als het in de richting van Breda is valt er misschien wat te regelen ivm stemmen van je piano
mvgr Dorien
22 uur geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Annelies Verwoert 3 weken geleden geplaatst
Wat leuk Linda dat je deze site gevonden hebt. Het voordeel van deze cursus vind ik dat je het op je eigen tijd en tempo kan doen. Ik wens je heel veel plezier en succes met je job. Inderdaad niet te streng zijn voor jezelf. 
Linda Vergaert 2 weken geleden geplaatst
Bedankt voor je reactie. het zal inderdaad op eigen tempo moeten, want ik heb nog zo veel andere dingen te doen. Maar ik denk dat het een methode is die werkt. Ik ben nu bezig met de eerste cursus, alles wordt duidelijk uitgelegd en je krijgt meteen een goed inzicht in de opbouw van akkoorden en hun samenhang. In combinatie met de video's is het heel verhelderend. Ja, ik ben blij dat ik deze site ontdekt heb!
Veel plezier en succes aan iedereen.
reactie op @lindavergaert:
Rene Knops Goed om te horen 😂
2 weken geleden

Beantwoorden

Yvonne Stuifzand 21 uur geleden geplaatst
Ik ben Yvonne Stuifzand, had mij een tijdje geleden al voorgesteld maar vervolgens niets mee gedaan!  Nu heb ik de weg gevonden! Door verhuizing moest de piano weg. Wij hadden een zanggroepje thuis en ik kon geen begintoon meer aangeven. Dus mijn man heeft een keyboard voor mij gekocht en begonnen bij Rene.  Hartstikke leuk!! Kan nu oefenen wanneer ik wil! Fijn weekend. Gr. Yvonne
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 23 February 2019 om 11:18
Aantal lezers 33
Aantal reacties 12