Vervolgcursus

Laatste reactie 18/03/2019 14:48 door Joske
· Markeren als ongelezen
Koos Spee 1 week geleden geplaatst
Dag René, als het goed is kan ik vanavond beginnen aan module 5 van de beginnerscursus (5 en 6 staan nu nog 'dicht') maar ik zie dat van de Vervolgcursus ook de eerste 4 modules al open staan en 5 en 6 nog 'dicht' zitten. Dat is toch niet de bedoeling of vergis ik mij? 
Rene Knops 1 week geleden geplaatst
Goede avond @koosspee Koos, bedankt voor je reactie en goede vraag/opmerkingen. 👋 Ja je kan inderdaad nu met module 5 starten. Module 6 gaat open op de aangegeven datum in het slotje op de desbetreffende cursuspagina.

Ik heb alleen op de basiscursus een dripfeed functie ingesteld, alle overige cursussen van het lesprogramma zijn gewoon zoals je inderdaad gezien hebt toegankelijk. De beginnerscursus (Snelstartcursus voor Piano en Keyboard) vormd de basis van mijn poppiano lesprogramma, en dient ook les voor les, module voor module gevolgd te worden. De vervolgcursus bestaat uit losse onderdelen en kan gevolgd worden in willekeurige volgorde.

Hoop dat het zo duidelijk is voor je?
Koos Spee 1 week geleden geplaatst
Dank voor je antwoord René. Duidelijk, maar ik ben voornemens om me te beheersen en eerst de beginnerscursus af te maken voor ik met de vervolgcursus begin. 
reactie op @koosspee:
Rene Knops Een goed idee denk ik, want zelfs in module 6, zo je nog zeer zeer wat leuke extra kennis opdoen verwacht ik voor. Succes verder, en goed van je dat je aanwezig bent hier op het forum 👏👏👏
1 week geleden

Beantwoorden

Joske coomans 5 dagen geleden geplaatst
dag Koos,

 ja, ik heb ook vooral moeten oefenen in " beheersen" .  want ik dacht ; ik speel al aardig wat instrumenten, dus dacht ik: dit loopt dan op wieltjes. maar ik heb geleerd om niets over te slaan , en netjes alles af te werken .

succes nog !!

joske
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 13 March 2019 om 13:36
Aantal lezers 26
Aantal reacties 5