Toegevoegd: extra pdf Waarheen Waarvoor - Amazing Grace met vingerzettingen

Laatste reactie 12/01/2019 14:46 door Rene
· Markeren als ongelezen
Rene Knops 2 maanden geleden geplaatst
Gelukkig krijg ik af en toe nog eens goede vragen en berzoekjes van cursisten, hierdoor kan ik opnieuw een poging
wagen mijn lessen te verbeteren.

Vandaag heb ik het pdf ‘Waarheen Waarvoor’ van Mieke Telkamp uit module 2 van de basiscursus. (Snelstartcursus voor Piano en Keyboard) bewerkt
met aantekeningen en voorzien van vingerzettingen (nummers).

Ik ga in 2019 opnieuw naar de lessen kijken en waar mogelijk verbeteren.
Ferdi Notten 2 maanden geleden geplaatst
Hoi Rene,

Dank voor deze aanvulling. Is zeker nuttig. Ik kan het stuk inmiddels al aardig spelen. Maar moet nog meer oefenen om het zonder haperingen te spelen. Is het verstandig om het stuk ook geheel zonder jouw PDF te leren spelen?
reactie op @ferdinotten:
Rene Knops Hallo @ferdinotten​  Goed dat je het stuk al aardig kunt spelen, bravo!    Het pdf kun je zien als ondersteuning. Voor deze cursus is het niet noodzakelijk om het stuk van buiten te kunnen spelen.  Ik speel vaak liedjes met lead sheets, akkoordenschema's of bladmuziek erbij op de piano.     Echter als het je lukt om het stuk zonder de PDF te spelen, betekent dit dat je het stuk 100% beheerst. 
2 maanden geleden

Beantwoorden

Ferdi Notten Bedankt voor de tip Rene. Zodra ik het stuk zonder pdf kan spelen, neem ik 't op en plaats ik 't op het forum. Groet en fijn weekend.
2 maanden geleden

Beantwoorden

Rene Knops Geweldig !!  Ik kijk erna uit.  (hoeft niet perfect te zijn hoor).   Het is misschien een leuk idee om een eigen voortgangstopic te openen in het 'dit wil ik met je delen'  board waar je steeds elke maand een nieuw liedje plaatst.   Zo houd je je scherp, en zie je (als het goed is) dat je steeds beter wordt.  😉
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 31 December 2018 om 00:26
Aantal lezers 37
Aantal reacties 5