problemen met de videos

Laatste reactie 12/01/2019 14:40 door Rene
· Markeren als ongelezen
Sjon Kleintjens 2 maanden geleden geplaatst
Helaas heb ik met alle video's problemen. Het duurt lang voordat ze opladen en daarna laten de video's zich of helemaal niet openen of ze hangen na 10 of 20 seconden vast en openen niet meer. Om gek van de worden. Zo kan ik de instructies van Rene dus maar gedeeltelijk (theorie) volgen Heeft iemand van jullie hetzelfde of soortgelijk probleem en hoe heb je het opgelost? Ben voor elke hulp dankbaar!
Hans Kers 2 maanden geleden geplaatst
Dag Sjon. Kan het zijn dat je internetverbinding niet goed werkt? Of heb je het probleem echt alleen bij de video's?Misschien heb je niet de juiste codecs of zijn daar problemen mee.  Anders download eens het K-Lite Codec Pack Full. Dan zou je alle video codecs moeten hebben, misschien is dat de oplossing voor het probleem. Succes ermee.
reactie op @hanskers:
Sjon Kleintjens Helaas, ook na het downloaden van klote codec pack full geen verbetering Ik moet daarnaast toegeven dat ik geen kennis draag van pc’s etc. Kun je hulp bieden via mail of whatsapp? J.kleintjens@home.nl
2 maanden geleden

Beantwoorden

Rene Knops 2 maanden geleden geplaatst
Hallo @sjonkleintjens​  erg vervelend!    het spijt me om te zeggen, maar na jarenlang uitvoerig testen, kan ik je vertellen dat het problemen niet bij ons zit, maar in je systeem of software,  wat het is kan ik zo niet zeggen, kan velen velen oorzaken hebben.    Ik zou je graag willen helpen hierbij, maar heb helaas niet de technische kennis om dit voor je op te lossen.  

Ik host alle video's op een betaalde service genaamd Vimeo.com

Is het mogelijk dat je een computerkenner in je omgeving om hulp kunt vragen?

Kun je eventueel ook de lessen op een Tablet volgen of andere systeem?

Mijn lessen zijn geschikt en getest op o.a.:  laptops (alle besturingssystemen), tablets (iPads, Androids), en mobiele smartphones.

 Ik hoop dat je eruit komt!  

Gelukkig heb je levenslang toegang tot alle lessen, dus er is geen haast, no worries.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 11 January 2019 om 19:25
Aantal lezers 9
Aantal reacties 4