opnieuw beginnen.

Laatste reactie 07/02/2019 21:42 door Yvonne
· Markeren als ongelezen
Yvonne Nooy 2 weken geleden geplaatst
Hoi, mijn naam is Yvonne, ben al 76jr. en heb toch nog de moed om weer te beginnen. 25jr. geleden heb ik 3/4 jaar prive les gehad, maar behalve de noten, weet ik er niets meer van. 
Ik had eerst een hondje; die is helaas pas overleden, dus heb nu zoveel tijd over dat ik een nieuwe hobby wilde zoeken. En goed voor mijn hersens volgens de hoogleraar!
Ik heb helaas nog geen piano, maar wel een keyboard. Eerst wilde ik keyboard leren spelen, maar ik werd gek van al die mogelijkheden en steeds weer knopjes indrukken; dat ik ben overgegaan naar pianolessen. Ik moet dan nog een (2eh.) digitale piano op te kop tikken, aangezien de aanslag van dit keyb. verschrikkelijk is. Maar..moet nog even sparen, dus ik probeer het toch maar.
Marco de Jong 2 weken geleden geplaatst
Zo leuk om te lezen dat u weer piano gaat spelen! Daar gaat u geen spijt van krijgen.
Hoop dat  u snel een mooi digitale piano thuis heeft staan. Succes
🔥 Ruud de Vreugd 2 weken geleden geplaatst
Ach wat spijtig dat uw hondje is overleden. Mooi poedeltje 😔
Wat geweldig dat u op de mooie leeftijd nog zo'n uitdaging aan wilt gaan. Daar neem ik toch met pet voor af, als ik die op zou hebben dan!! Maar zonder gekheid een (digitale) piano gaat u geen spijt van krijgen zeker niet als u het advies van Rene opvolgt dat in een van zijn eerste lessen wordt gegeven.
Hartelijk welkom en ik ben benieuwd u het u verder vergaat.

Ruud
Yvonne Nooy 2 weken geleden geplaatst
Dank je wel voor het welkom, Marco en Ruud. Ja ik kink uit naar de dag dat ik een leuke digi piano kan kopen, zal waarschijnlijk toch tot mijn vakantiegeld moeten wachten, maar we doen het er maar mee.Maar wat ik hier zoal op het forum en de leeromgeving heb gelezen, ben  ik erg van onder de indruk. Erg uitgebreid en sociaal wat Rene hier doet. Mijn petje  af.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 06 February 2019 om 21:59
Aantal lezers 15
Aantal reacties 4