Kennismaken

Laatste reactie 07/02/2019 14:46 door Marco
· Markeren als ongelezen
Kirsten Nicolaes 2 weken geleden geplaatst
Goedemorgen, mijn naam is Kirsten. Ik ben 43 jaar en in mijn jeugd heb ik fanatiek dwarsfluit gespeeld maar daar ben ik in mijn pubertijd mee gestopt. Daarna nooit meer de behoefte gevoeld om een muziekinstrument te spelen, tot nu! Geïnspireerd door de mooie klanken van Einaudi ga ik ervoor en hoop ik uiteindelijk zelf een mooi stuk te kunnen spelen. 
Rene Knops 2 weken geleden geplaatst
Hallo Kirsten, welkom hier ook op ons gezellige forum! 😄👋👋
Je muzikale achtergrond zal zeker bijdragen, maar toch wil ik je vragen om voor nu alles te vergeten en open te staan voor alle lesstof die je gepresenteerd zult krijgen.  Ik ben trouwens zelf ook groot fan van Einaudi, zo groot dat ik erover denk om hier een speciale cursus voor te maken.   ......#toekomstmuziek #dromen #drukdrukdruk   ;-)
Heel veel succes en speelplezier!
Joske coomans 2 weken geleden geplaatst
succes hoor Kirsten,

je muziekkennis zal je toch zeker helpen, ook het in de maat spelen  gaat bij jou zeker lukken . ik speel nog steeds dwarsfluit en piccolo, dit helpt mij om de noten boven de norenbalk makkelijker te kunnen lezen .  groetjes  van joske .
Marco de Jong 2 weken geleden geplaatst
Je hebt een mooie drive en goeie muzikale achtergrond om lekker te gaan spelen. Voor je weet speel je een mini concert alla Einaudi :-) Heel veel succes 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 06 February 2019 om 11:41
Aantal lezers 18
Aantal reacties 4